Услуги

предоставяме на своите клиенти комплексни решения за подобряване управлението на  производствени опасни и неопасни отпадъци.

♻ приемане на опасни отпадъци в специализирани площадки и складове за съхранение и последващи операции на всички опасни отпадъци от класификатора на МОСВ и МЗ, с изключение на взривоопасни материали и телесни части;
♻ събиране и транспортиране на опасни отпадъци от територията на цялата страна;

♻ почистване, товарене и разтоварване на опасни отпадъци в контейнери, превозни средства, резервоари, танкери, кораби и други;
♻ почистване на замърсени площи и терени;
♻ консултации относно образуване, съхранение, почистване или третиране на опасни отпадъци.

В случай, че касае опасни отпадъци, за които не се предвижда оптимално оползотворяване, обезвреждане или преработка, „Еко Юнивърс Про ЕООД“ си партнира с български и европейски фирми с цел да намерят най-доброто решение за тяхното извозване или рециклиране на територията на България.

Най-често обезвреждането се осъществява на специално пригодена за това площадка с нужните инсталации и оборудване. Такива площадки са създадени на територията на всяка една държава членка на ЕС, снабдени с налично разрешение, лиценз и ISO сертификат за тази дейност.

Може да разчитате на нас за следните отпадъци:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.